Agenda

Creatief Café

Iedere donderdagmiddag kan je aanschuiven in ons creatief café. In ruil voor een kleine vergoeding gaan we gezellig aan de slag met bloemschikken, bakken en knutselen. Klik hier voor meer informatie en de geplande activiteiten. 

Workshops en evenementen

Regelmatig organiseren wij (creatieve) workshops en evenementen. In de agenda hier vind je daar meer informatie over. Wij organiseren ook workshops op aanvraag bij minimaal 4 personen. Wil je dus graag op een andere datum deelnemen of met een eigen vriendinnen/collega's/zussen-groep deelnemen? Mail gerust, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een babyshower?  Klik dan hier voor meer informatie. Ook organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten of teamuitjes op aanvraag. Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats bij ons in de winkel, tenzij anders vermeld. Klik voor meer informatie en prijzen op de event-naam hieronder in de agenda. Om je aan te melden of vragen hebt kan je altijd mailen naar info@erisplek.nl. Deelnam aan een workshop is bevestigd na betaling via bank of bij ons in de winkel.

December


donderdag

7 december

Workshop: Kerstboom of Kerstladder maken

- door Astrid van den Berg

Vrijdag 

8 december

Workshop: Handlettering

Dinsdag 

12 december

Workshop: Bullet Journaling

Woensdag 

13 december

Workshop: Kerstkrans of Festoen (op plank) 

- door Astrid van den Berg

Januari


dinsdag 

16 januari

Workshop: Bullet Journaling

Vrijdag

19 januari

Workshop: Handlettering

dinsdag

23 januari

Open Atelier (avond)

zaterdag

27 januari

Open atelier (ochtend)

Februari


Vrijdag 

2 februari

Workshop: Stempels Maken

Dinsdag

20 februari

Open Atelier (avond)

Zaterdag 

25 februari

Open Atelier (ochtend)