Agenda

Creatief Café

Iedere donderdagmiddag kan je aanschuiven in ons creatief café. In ruil voor een kleine vergoeding gaan we gezellig aan de slag met bloemschikken, bakken en knutselen. Klik hier voor meer informatie en de geplande activiteiten. 

Workshops en evenementen

Regelmatig organiseren wij (creatieve) workshops en evenementen. In de agenda hier vind je daar meer informatie over. Wij organiseren ook workshops op aanvraag bij minimaal 4 personen. Wil je dus graag op een andere datum deelnemen of met een eigen vriendinnen/collega's/zussen-groep deelnemen? Mail gerust, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een babyshower?  Klik dan hier voor meer informatie. Ook organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten of teamuitjes op aanvraag. Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats bij ons in de winkel, tenzij anders vermeld. Klik voor meer informatie en prijzen op de event-naam hieronder in de agenda. Om je aan te melden of vragen hebt kan je altijd mailen naar info@erisplek.nl. Deelnam aan een workshop is bevestigd na betaling via bank of bij ons in de winkel.Februari


Vrijdag 

2 februari


Zaterdag

3 Februari


Dinsdag 

6 februari   

Workshop: Stempels MakenWorkshop CarnavalsHoed maken o.l.v. Astrid v.d. Berg
Workshop: Bullet Journaling

Dinsdag

20 februari


Vrijdag

23 februari

Open Atelier (avond)Workshop: Handlettering

Zaterdag 

25 februari


Dinsdag

27 februari

Open Atelier (ochtend)Workshop: XXL Handbreien