Agenda

Creatief Café

Iedere donderdagmiddag kan je aanschuiven in ons creatief café. In ruil voor een kleine vergoeding gaan we gezellig aan de slag met bloemschikken, bakken en knutselen. Klik hier voor meer informatie en de geplande activiteiten.

Workshops en evenementen

Regelmatig organiseren wij (creatieve) workshops en evenementen. In de agenda hier vind je daar meer informatie over. Wij organiseren ook workshops op aanvraag bij minimaal 4 personen. Wil je dus graag op een andere datum deelnemen of met een eigen vriendinnen/collega's/zussen-groep deelnemen? Mail gerust, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een babyshower? Klik dan hier voor meer informatie. Ook organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten of teamuitjes op aanvraag. Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats bij ons in de winkel, tenzij anders vermeld. Klik voor meer informatie en prijzen op de event-naam hieronder in de agenda. Om je aan te melden of vragen hebt kan je altijd mailen naar info@erisplek.nl. Deelnam aan een workshop is bevestigd na betaling via bank of bij ons in de winkel.

April


Di.   10

Handlettering

Di.   17

XXL plaid

Vrij. 20

Bullet Journaling

Di.   24

Punchneedling

Vrij. 27

XXL ronde kussensMei


Di.   1

Wandkleed Weven

Vrij. 11

XXL plaid

Za. 12

Moderne Kalligrafie – Studio Rosanne

Di. 15

XXL ronde kussens

Vrij. 18

Handlettering

Di. 22

Bullet Journaling

Vrij. 25

Punchneedling

Di.   29

Stempels maken.