Creatief Cafe bij 'er is PLEK'

Iedere donderdagmiddag kan je bij ‘er is PLEK’ aanschuiven in het creatief café. Gezellig kletsen met een kop koffie of thee en ondertussen lekker aan de slag. We gaan knippen, plakken, bakken, schilderen, bloemschikken, vilten en nog veel meer. Of jij jezelf creatief vind of niet, onze middagen zijn voor iedereen! Astrid helpt je waar nodig en geeft een duidelijke uitleg over wat je gaat maken.


Hou onze social media en website in de gaten voor de planning, of kom even langs in de winkel. Het is fijn als je ons van te voren even laat weten of je komt. Op die manier kunnen we rekening houden met het aantal materialen dat we moeten inkopen.


We beginnen iedere donderdagmiddag om 14.00 uur en we sluiten om 16.00 uur weer af. Deelnemen aan het creatief café kost €8,50 per keer. Maar je kan ook een strippenkaart voor 5 keer aanschaffen voor €37,50,- . Dan betaal je maar €7,50,- per keer. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Iedere week maken we weer iets anders, er zal voldoende afwisseling zijn en voor ieder wat wils.  Natuurlijk ga je met je eigen gemaakte kunstwerk naar huis.


Kom je ook aanschuiven en meedoen? Dan maken we het samen gezellig. Want samen is nu eenmaal leuker dan alleen!


Agenda

Januari

18 Jan.

Knutsel: Vogelvoer in een theekopje

25 Jan.

Bloem: Wintertaartje met vilten rand

Februari

1 Feb.

Knutsel: Prikbord

8 Feb.

Bloem: Hyacintenbol op tak

22 Fe b.

Knutsel: Porselein beschilderen

Maart

1 Mrt.

Bloem: Bloemstuk op kandelaar

8 Mrt.

Knutsel: Landelijke woonaccessoires maken

15 Mrt.

Bloem: Paastak

22 Mrt.

Knutsel: Voorjaarsdecoratie

29 Mrt.

Bloem: Paasstukje