Babyshower bij 'er is PLEK'

Een babyshower is de ideale manier om de aanstaande moeder eens goed te verrassen en in het zonnetje te zetten. In plaats van de welbekende spelletjes gaan we creatief aan de slag. We gaan iets moois maken voor de baby en/of de moeder. We starten met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Er is eventueel ook gelegenheid om cadeaus uit te wisselen wanneer dit gewenst is. Daarna volgt er een uitleg van de workshop en worden er diverse voorbeelden en inspiratie gegeven. Daarna gaan we lekker aan de slag met één van de hieronder genoemde activiteiten. Vervolgens sluiten we af door een boekje te maken voor de aanstaande mama en haar kindje waarin wensen en/of adviezen worden opgeschreven voor na de geboorte. Dit krijgt de moeder in een mooie geschenkverpakking mee naar huis.


  • Mijlpaaltjes + papieren mobiel (4-8 personen) €19,50 p.p.

Wat is er leuker dan alle bijzondere mijlpalen tijdens de babyjaren vast te leggen op foto. De hippe milestone-kaartjes die je tegenwoordig overal kan kopen zijn nog veel persoonlijker wanneer ze zelfgemaakt zijn. We gaan dus gezellig aan de slag om een mooi set kaarten te maken die de mama to be daarna kan gebruiken. Daarnaast maken we een leuke mobiel voor boven het bedje of om aan de muur te hangen. Een blijvende herinnering aan deze leuke middag.  • Mijlpaaltjes + alfabet boek (vanaf 8 personen) €19,50 p.p.

Wat is er leuker dan alle bijzondere mijlpalen tijdens de babyjaren vast te leggen op foto. De hippe milestone-kaartjes die je tegenwoordig overal kan kopen zijn nog veel persoonlijker wanneer ze zelfgemaakt zijn. We gaan dus gezellig aan de slag om een mooi set kaarten te maken die de mama to be daarna kan gebruiken. Daarnaast gaan we een leuk alfabet-boek maken. Erg leuk voor de mama om straks samen met haar baby door te bladeren. Voor haar een leuke herinnering en voor het kindje leuk om in te wijzen en te kijken.


  • Kraamservies maken (vanaf 6 personen) €24,50 p.p.

Om straks het kraambezoek in stijl te ontvangen en een beschuitje met muisjes aan te bieden gaan we aan de slag om een gezellig kraamservies te versieren. Een blijvende herinnering voor de aanstaande ouders. Afhankelijk van het aantal deelnemers hoe uitgebreid het servies zal zijn. Denk hierbij aan gebaksbordjes, beschuitbord, theekoppen, theepot enz.


  • Rompertjes versieren (vanaf 4 personen) €24,50 p.p.

De maanden na de geboorte zullen er heel wat rompertjes versleten worden. We zorgen dat er verschillende maten rompertjes klaarliggen die we kunnen versieren. We gaan aan de slag met textielverf, strijkapplicaties, sjablonen, lint en borduurgaren. De moeder maakt het kleinste rompertje zodat het kindje deze straks als eerste aankan.  • Rompertjes/hydrofiel doeken versieren + workshop stempels maken (vanaf 4 personen) 29,50 p.p.

Het is heel gezellig om tijdens de babyshower iets moois te maken voor de aanstaande moeder. Maar het is soms ook erg leuk dat alle deelnemers zelf ook nog met iets naar huis gaan dat zij gemaakt hebben. Daarom combineren we de workshop waarbij we rompertjes versieren met een workshop stempels maken. Met de stempels die gemaakt worden versieren we de rompertjes of hydrofiel doeken en een stationary-product. Ieder neemt zijn eigen gemaakte stempels en stationary mee naar huis. Deze kunnen dan weer gebruikt worden om thuis verder mee aan de slag te gaan.


  • Baby mobiel van vilt (vanaf 4 personen) €27,50 p.p.

We maken een leuke mobiel voor boven het bedje of om aan de muur te hangen. Natuurlijk geheel in stijl en naar voorkeur van de moeder. Een blijvende herinnering aan deze leuke middag. Wanneer er meer dan 8 personen deelnemen zullen we de mobiel uitbreiden met andere vilten/stoffen accessoires die matchen bij de mobiel.  • Kraammand maken (vanaf 6 personen) €29,50 p.p.

Samen maken we een prachtige kraammand. Dit betekend dat we aan de slag gaan om allemaal verschillende cadeaus te maken. Samen wordt dit verpakt in een mooie mand, waardoor de moeder naar huis gaat met een zeer divers pakket aan persoonlijke geschenken. Denk hierbij aan rompertjes, hydrofiel doeken, slabbetjes, speenkoord, beschuitbord, fotolijstje, koesterdoos of spaarpot. Afhankelijk van het aantal deelnemers passen we de soorten cadeaus aan, zodat het samen een mooi pakket wordt. Het voordeel van deze workshop is dat er qua techniek ook voor ieder wat wils bij zit.


  • Alle workshops zijn inclusief alle materialen, het geschenkboekje voor de aanstaande moeder en koffie/thee met iets lekkers (koekjes/chocolade)

Zijn er speciale wensen of een budget waar rekening mee moet worden gehouden en is dit niet verenigbaar met de hierboven genoemde mogelijkheden? Neem dan vooral contact op. In overleg verzinnen we vast een mooi passende oplossing!