Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Je ziet ze tegenwoordig overal. Mooie, sierlijke letters. Op winkelramen, productverpakkingen, verjaardagskaartjes en in tijdschriften. Handlettering is weer helemaal hip.

Wil jij ook graag leren hoe je van die mooie sierletters maakt? Vanavond gaan we aan de slag met de basis van deze ambacht. Je hoort een korte geschiedenis van de schrijfkunst en daarna gaan we aan het werk met potloden, papier, fineliners, inkt en zo meer. Na wat oefenen ga je jou eigen quote op groot formaat uitwerken en ga je naar huis met een unieke persoonlijke print.

Ook ontvang je een oefenschiftje, fineliner en een inspiratieboekje zodat je thuis ook weer aan de slag kan. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers tijdens de workshop.

De workshop start om 19.00 uur en kost €35,-

Vrijdag 8 december en Vrijdag 19 Januari : Workshop Handlettering bij Er is PLEK in Roermond. Aanmelden kan via info@erisplek.nl of tijdens openingstijden in de winkel; Bakkerstraat 16, Roermond.

Aanmelding is definitief na ontvangst van betaling. Bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop wordt deze wel in rekening gebracht maar kan men op een andere datum deelnemen.