Workshop Stempel maken

Stempels zijn erg veelzijdig. Je kan ze gebruiken om een kaartje te maken, een kledingstuk te pimpen, je eigen stationary te ontwerpen of gewoon om je agenda te versieren.

Tijdens deze workshop gaan we dan ook je eigen stempels maken. Je tekent je eigen ontwerp waarna we dit uit stempelfoam gaan gutsen. Vervolgens gaan we de stempels op verschillende manier uitproberen en maak je verschillende producten met een geheel eigen twist.

Natuurlijk neem je de stempels die je maakt mee naar huis. Maar ook de items die je maakt tijdens de workshop. Daarnaast ontvang je een kleine verrassing.

Natuurlijk schenken wij ook koffie/thee tijdens de workshop met iets lekkers erbij. Ook kan je tijdens de workshop Stazon stempelinkt met een exclusieve korting kopen bij ons in de winkel.

Het is handig als je van te voren al een beetje nadenkt over je stempelontwerp. Onthoud; hoe eenvoudiger de vorm en lijnen, hoe makkelijk het is om te gutsen.

Vrijdag 2 Februari :Stempels maken bij Er is PLEK in Roermond. De workshop start om 19.00 uur en kost €27,50. Aanmelden kan via info@erisplek.nl of bij ons in de winkel; Bakkerstraat 16 in Roermond

Aanmelding is definitief na ontvangst van betaling. Bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop zal de workshop wel in rekening worden gebracht maar kan men op een andere datum deelnemen.