Workshop Letterpress door Atelier Indrukwekkend uit Delft

Letterpress is een hele toffe druktechniek waarbij je niet alleen met inkt afdrukt, maar waarbij er ook een voelbare indruk in het papier achterblijft. Je hebt vast weleens van die mooie, luxe letterpress kaarten gezien (en gevoeld!). Nu kun je zelf ook zo’n mooie kaart afdrukken!

Normaal gezien heb je een grote pers nodig voor letterpress, maar tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een do it yourself versie van deze ‘hoogdruk’. Kirsten van Atelier Indrukwekkend legt uit hoe je door middel van het knippen van vormen uit plastic je je eigen letterpress kaarten of prints kunt maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben en iedereen is welkom! Na afloop ga je naar huis met een aantal afdrukken van je eigen ontwerp.

Dinsdag 30 mei van. 10.00 t/m 12.30 uur

€47,50 per persoon. Aanmelden kan via info@erisplek.nl of in de winkel, bakkerstraat 16, Roermond. Deelname is bevestigd na betaling van de workshop. Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de workshop zal de workshop in rekening worden gebracht. Het is dan mogelijk op een eventueel andere datum deel te nemen.