Open Atelier bij 'er is PLEK'.

Vind jij het ook heerlijk om creatief bezig te zijn? Te schrijven, tekenen, schilderen? In je Art- of Bullet Journal aan de gang, of gewoon lekker een beetje kleuren of doodlen? En vind je het nog fijner om dat samen met anderen te doen, in plaats van in je eentje thuis? Kom dan naar het Open Atelier. 2x per maand bij 'er is PLEK'. Eén keer op de dinsdagavond en de andere keer op de zaterdagochtend.

Tijdens het Open Atelier zijn er allerlei basismaterialen aanwezig: fineliners, kleurpotloden, stiften, penselen, schetspapier, kleurplaten, stempels enz. Je schuift aan met je eigen plan, datgene wat jij graag wilt doen. Het Open Atelier is geen workshop, er zal dan ook geen 'begeleiding' bij zijn. Wel is het een plek om elkaar te inspireren, eventueel tips te ontvangen maar bovenal gewoon gezellig samen aan de slag te zijn en gelijk gestemden te vinden.

1 keer per maand je nieuwe spreads maken voor je Bullet Journal, een snailmail maken voor je penvriendin of op een onstpannen manier je weekend beginnen met een kleurplaat. Het kan allemaal tijdens het Open Atelier.

Voor het gebruik van materialen en de koffie/theekan met wat koekjestrommel vragen we €12,50 per keer of €10,- per strippenkaart (5x deelname).

Kom je ook?

Op de dinsdagavond is er Open Atelier van 19.00 uur tot 21.00 uur

Op zaterdagochten is er Open Atelier van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Datums: 19, 23 Januari en 20, 25 februari.(daarna iedere maand)