XXL Handbreien

Wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen met de workshop XXL breien.

We gaan handbreien met lontwol. De workshop begint om 19.00 uur en we zijn 3 a 3,5 uur bezig. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie/thee en lekkers. Aan het einde van de workshop ontvang je nog een kortingscode voor als je een andere keer via mij lontwol zou willen bestellen.

Ik ben nog even in onderhandeling met de groothandel van de wol, dus eind deze week hoop ik met de precieze gegevens (wolkeuze) komen.

Maar de workshop gaat €84,50 kosten en dan heb je keuze uit witte en evt. grijze wol. Voor andere kleuren (van te voren aangeven, er komt een kleurkeuze uit +/- 9 kleuren) komt er een meerprijs en komt de workshop op €97,50.

Het is een beetje afhankelijk van hoe vast/los je doet breien, maar je krijgt 3,5 a 4 kilo lontwol. Je kan voor de plaid zelf de afmeting kiezen. Je kan kiezen voor een brede bedloper (lekker warme voeten gegarandeerd!) deze is 210 bij 75 cm. Of als plaid, dan kom je op ongeveer een afmeting van 175 bij 150. Maar je kan zelf met de afmetingen variëren zoals hij ongeveer wordt zoals jij dat wil. Daarnaast wordt de plaid in de loop van de tijd nog ietsje groter omdat hij een klein beetje uitrekt door veel gebruik.  

Mocht je interesse hebben dan kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl en dan hou ik je op de hoogte zodra alle gegevens bekend zijn.

Aanmelden kan natuurlijk ook al via hetzeflde mailadres