XXL plaid

Wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen met de workshop XXL plaid.

Voor deze workshop hoef je niet te kunnen breien of haken. We gaan namelijk met onze handen aan de slag. Dus zonder pennen of naalden. Met een eenvoudige techniek, die iedereen kan leren, gaan we in ongeveer 3 a 3,5 uur een heerlijke zachte plaid maken.

De plaid gaan we maken van lontwol. Een natuurproduct, het is namelijk ongesponnen wol. We werken met europese merino wol. De keuze voor deze wol maken wij heel bewust. Vaak wordt er bij het produceren van de merinowol erg dieronvriendelijke methodes gebruikt. Omdat wij hier absoluut niet aan bij willen dragen kiezen we bewust voor Europese merinowol die diervriendelijk, maar ook volgens bio-normen wordt geproduceerd. Niet belastend voor dier en milieu dus. Plus extra fijn en lekker zacht voor ons!

We hebben standaard twee soorten wol op voorraad; creme-wit en een grijzebruine tint. Daarnaast kan je (als je dit ruim van te voren laat weten) een andere kleur kiezen, deze zullen we dan voor je bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden dan mailen we je een kleurenkaartje toe met de kleuren waaruit je kan kiezen (maar liefst 37 in totaal!).

De workshop begint om 19.00 uur en we zijn 3 á 3,5 uur bezig. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie/thee en lekkers. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een complete plaid.

De workshop kost €89.50 en dan heb je keuze uit witte of evt. grijze/bruine wol. Wil je graag een andere kleur dan is dit geen probleem, maar omdat wij deze dan apart moeten bestellen komen de kosten op €97,50.

Voor deze prijs ontvang je maar liefst 3 kilo wol. Genoeg om op 1 avond een heerlijke plaid te maken waar je lekker onder kan kruipen. De afmeting zal een beetje variëren en afhankelijk zijn van hoe vast of los je doet breien. Je gaat naar huis met een fijn formaat plaid. Je kan kiezen om er een brede bedloper van te maken (lekkere warme voeten gegarandeerd) Deze is dan ongeveer 60x180 cm. Of een plaid voor op de bank, dan komt de afmeting op ongeveer 100x120 cm of 140x75 cm. Perfect om lekker onder te kruipen met een goed boek of bij een spannende film. Natuurlijk kan je zelf ook met de afmetingen varieëren waardoor de plaid precies wordt zoals jij hem graag wil hebben. Daarnaast wordt de plaid naar verloop van tijd nog ietsje groter omdat deze nog een beetje uitrekt door veel gebruik.

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens en evt. een kleurenkaartje met wolkeuze. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug (bij keuze voor de witte of grijs/bruine wol, bij keuze voor een speciale kleur zullen we 50% van de workshopkosten in rekening moeten brengen) Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.De basiskleuren.
De overige kleurkeuzes.

Hou er rekening mee dat de kleur altijd een klein beetje kan afwijken door de kleurinstellingen van je (computer)scherm.