Workshop Wandbordjes

Wil je ook graag jou muur opfleuren met een paar mooi geschilderde wandbordjes?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met aquarelverf op terracotta bordjes. Terracotta is een absorberend materiaal. Hierdoor werkt aquarelverf dan ook anders dan wanneer je het op papier zou gebruiken. Maar alsnog is het mogelijk om het mooie aquarel/waterverf effect te krijgen op je wandbordjes.

Ga jij voor een mooie botanische print? Een kekke cactus? Een abstract kleurenspel? Of verzin je heel iets anders. Het kan allemaal!

Tijdens de workshop maken we twee bordjes. Ook kies je een mooi touw of veter om je bordjes thuis aan de muur te hangen.

De workshop start om 19.00 uur en kost 24,50. Dit is inclusief de bordjes, verf, ander materiaal, inspiratieboekje, koffie/thee en lekkers.

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.