Workshop Weven

Weaver Fever!

Weven is weer helemaal terug van weggeweest. Hetzelfde als macrame, punch needle en smyrna is deze techniek alweer lange tijd helemaal hot and happening. Maar naast dat het hartstikke hip is, is het gewoon een heerlijke techniek om mee bezig te zijn. Je maakt er namelijk in alle rust de mooiste resultaten mee.

Tijdens de workshop gaan we een wandkleed weven. We weven op een weefraam dat je na de workshop ook mee naar huis mag nemen. Je gaat dus naar huis met alle basistechnieken die je geleerd hebt tijdens de workshop, maar ook het weefraam en bijbehorende materialen. Je kan thuis dus meteen aan de slag. En geloof me; dat wil je! Want weven is verslavend!

We beginnen helemaal bij de basis tijdens de workshop. Je leert hoe je een weefraam moet opspannen, verschillende manieren van beginnen en diverse steken te maken. We werken met verschillende soorten draad en wol. Hierdoor kan je reliëf en structuur aan je weefwerk toevoegen. Daarnaast geven we je een heleboel tips and tricks en krijg je een inspiratieboekje mee naar huis met diverse voorbeelden.

De workshop begint om 19.00 uur en kost €45,00. De workshop is inclusief alle materialen, het weefraam plus benodigdheden (die krijg je mee naar huis), koffie/thee en lekkers.

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.