Crazy Creatief - zomercursus


Crazy Creatief – Zomercursus

Jij hoeft je deze vakantie niet te vervelen. Een zomer bomvol creatieve workshops voor meiden van 11 t/m 16 jaar. Leer verschillende technieken en maak de hipste items!

Tijdens de Crazy Creatief zomercursus gaan we twee keer per week aan de slag met allerlei verschillende materialen en technieken. Iedere avond leer je iets nieuws. Van je eigen schoolspullen maken, tot aan porselein schilderen, sieraden maken en handlettering. Dit alles met meiden van je eigen leeftijd. We zetten gezellig de radio aan en er is limonade met popcorn. Bij elke workshop ontvang je een handleiding. Als je deze goed bewaart dan heb je op het eind van alle workshops een volledig DIY creatief boek. Daarnaast krijg je iedere workshop een cadeautje voor thuis. Kom je naar alle workshops dan heb je op het einde een volledig materialenpakket gespaard voor je eigen Crazy Creatieve zomervakantie!

Iedere workshop kost €29,50 maar kom je vaker dan ontvang je automatisch korting. In de agenda vind je meer informatie over de workshops en kijk daaronder voor verdere informatie over de prijzen, kortingen en spelregels tijdens de Crazy Creatief Zomercursus. Kom je ook?

“Girls just wanna have fun!”

Dinsdag 10 Juli: Zomerboek/ Bullet Journal

We vertellen je deze avond alles over bullet journaling. Dit is een boekje wat je helemaal zelf inricht zoals jij dat wil. Je kan het gebruiken als agenda voor je huiswerk en je afspraken. Maar je kan er ook eerst je eigen ‘vakantieboek’ van maken. Schrijf, knip, plak en teken erop los! Bewaar je vakantieherinneringen of ideetjes voor de Crazy Creatief Zomercursus en maak er een creatief zomerboek van!

Crazy Creatief Cadeau: Een Bulletjournal plus pennen/stiftenset

Vrijdag 13 Juli: Porselein Schilderen

Glaasjes, kommetjes, vaasjes, bordjes. Alles wordt leuker wanneer je het versiert met porseleinverf! Maak leuke bordjes om op te hangen aan de muur of een leuk schaaltje om je sieraden op te bewaren. Of versier een kommetje waaruit jij deze zomer lekker veel toetjes (ijs natuurlijk!) gaat eten.

Crazy Creatief Cadeau: setje porseleinstiften.

Dinsdag 17 Juli: Stempels Maken

Stempels zijn altijd leuk! Om te gebruiken in je agenda of zomerboek. Om je eigen briefpapier te versieren, cadeaupapier te maken of schriftjes te versieren. Tijdens de workshop maken we op twee verschillende manieren stempels. Uit foam en uit rubber. Natuurlijk stempelen we er ook lustig op los!

Crazy Creatief Cadeau: Stempelinkt en stempelfoam

Vrijdag 20 Juli: Handlettering

Handlettering is nog steeds hartstikke hip. Je ziet het in tijdschriften, reclames, op agenda’s en instagram. Ook in winkels kom je overal materialen en oefenschriftjes tegen. Maar waar begin je nu? Tijdens de workshop leer je hoe je begint om verschillende lettertypes te maken, gaan we veel oefeningetjes doe en leer je alles tot een mooi geheel te verwerken.

Crazy Creatief Cadeau: Handletteringset

Dinsdag 24 Juli: Dromenvanger

Een dromenvanger is altijd leuk om te maken. We gebruiken allemaal verschillende kleuren lint, touw, kralen en veren. Je dromenvanger is een echte blikvanger voor op je slaapkamer of in de tuin. Je kan hem maken in pasteltinten of juist fijne knalkleuren. Precies zoals jij het mooi vind.

Crazy Creatief Cadeau: Crazy Creatief pimp-pakketje

Vrijdag 27 Juli: Stof Bedrukken

Met textielverf kan je heel veel kanten op. We gaan verschillende technieken uitproberen op ‘oefenlapjes’. Deze lapjes kan je later thuis weer wat leuks mee doen. Daarna mag je kiezen of je een tas of een kussenhoes wil pimpen. Je favoriete techniek kan je dan gebruiken op je gekozen item.

Crazy Creatief Cadeau: Textielstiften + stoffen item om thuis te decoreren.

Dinsdag 31 Juli: Marmeren

Je kent ze vast wel, van die mooie gekleurde ‘swirl-patronen’. Tijdens de workshop gaan we die zelf maken! Hoe we dat doen houden we nog even als een verrassing, maar leuk wordt het zeker! Door te marmeren ontstaan er de meest mooie patronen en kleurencombinaties!

Crazy Creatief Cadeau: Inkt om te marmeren.

Vrijdag 3 Augustus: Sieraden maken

Een zomer kan natuurlijk niet zonder sieraden. De tafel ligt vol met kralen, hangers, touwtjes en meer. Je leert hoe je pompoms en tassels maakt. We maken een vrolijke zomer-ketting en armband. Helemaal in je eigen smaak.

Crazy Creatief Cadeau: DIY pakket sleutelhanger maken.

Dinsdag 7 Augustus: Memobord

Superhandig, een memobord voor boven je bureau. Met stof, lintjes, elastieken en knopen gaan we een tof memobord maken in jou favoriete kleuren. Perfect om je vakantiefoto’s en ansichtkaarten te bewaren of het bioskaartje van je eerste date met je vakantieliefde.

Crazy Creatief Cadeau: DIY vilt pakketje.

Vrijdag 10 Augustus: Back to School

Al duurt het nog even, straks begint school weer. Altijd jammer als de vakantie weer voorbij is, maar het leukste van een nieuw schooljaar zijn nieuwe schoolspullen! We maken tijdens deze workshop heel veel leuke spullen om het begin van het nieuwe jaar een flitsende start te geven. Opbergpotten voor je pennen en potloden, schriften en notitieboekjes, boekenleggers enz. Je gaat naar huis met een heel pakketje.

Crazy Creatief Cadeau: Back to School sticker en verrassings-pakket.


Informatie en Kosten

De workshops van de Crazy Creatief Zomercursus zijn los te boeken of met meerdere tegelijk. Als je aan het begin van de zomer (voor aanvang van de cursus) 3, 6 of 10 workshops tegelijk boekt dan ontvang je korting plus extra Crazy Creatieve Cadeaus!

  • 1x Crazy Creatieve Workshop: €29,50 p.p.
  • 3x Crazy Creatieve Workshop : van €88,50 voor €80,-
  • 6x Crazy Creatieve Workshop: van €177,- voor €145,-
  • 1x bomvolle Crazy Creatieve CursusZomer (alle 10 workshops): van €295,-,- voor €225,- ( incl. Tas met Crazy Zomer Cadeaupakket!)

Aanmelden kan via info@erisplek.nl. Alle workshops beginnen om 19.00 uur en duren ongeveer 2 uur. Tijdens de workshop is er limonade en lekkers. Naast alle materialen krijg je ook een Crazy Creatief Cadeautje mee naar huis. Workshops vinden plaats bij ‘er is PLEK’, Bakkerstraat 16,6041 JR Roermond o.b.v. Anneke Simons


Spelregels

  • De Crazy Creative Zomercursus is voor meiden tussen de 11 en 16 jaar. Ben jij net ietsje jonger of ouder maar wil je toch graag meedoen? Stuur ons dan gewoon even een mailtje.
  • Aanmelden voor de Zomercursus kan door een mail te sturen naar info@erisplek.nl . We sturen je dan de betalingsgegevens toe. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname bevestigd en definitief. Bij afmelding binnen 3 dagen voor aanvang van de cursus ontvang je 50% van de workshopkosten terug of kijken we naar een vervangende workshop binnen het programma wanneer mogelijk. Door betaling ga je akkoord met deze spelregels.
  • De Crazy Creatieve Zomercursus gaat door bij 4 aanmeldingen of meer. Zijn er te weinig deelnemers dan ontvang je van ons het geld terug.
  • Deelnemen aan de Crazy Creatieve Zomercursus kan alleen met toestemming van je ouders.
  • Betaling geschied per overboeking per bank of pintransactie in de winkel. Betaling van de Zomercursus dient te geschieden voor aanvang van de cursus.
  • Zijn er voedselallergie of intoleranties dan horen we die graag 3 dagen van te voren. Dan hebben wij voldoende tijd om hier rekening mee te houden.