Hoi..

Als klein meisje droomde ik al van een eigen winkeltje en verkocht ik fruit in een stalletje aan de straat. Ik ben opgegroeid op een oude boerderij en in mijn tienerjaren maakten ik plannen om onze oude koestal om te bouwen tot koffiehuisje.

Op mijn 18de kreeg ik de neuro-immuunziekte M.E. Dit zorgde ervoor dat ik met mijn opleiding SPW moest stoppen en bedlegerig werd. Na velen jaren van revalidatie en herstel kon ik langzaam opnieuw beginnen. Ik studeerde een paar jaar aan de opleiding Kunstzinnige Therapie en ik volgde diverse creatieve workshops naast mijn vrijwilligerswerk.

Deze sociale en creatieve passies wilde ik graag combineren met mijn kinderdroom. Met behulp van de Bart de Graaff Foundation is deze droom nu werkelijkheid geworden! Op 10 mei 2015 opende ik de deuren op Bakkerstraat 16.

er is PLEK is voor mij dan ook alles in één. Ik vind het belangrijk om bewust in het leven te staan. Bewust te genieten, bewust samen te zijn en bewust om te gaan met de aardbol waar wij op rondlopen. Dit alles komt samen bij PLEK, zo hoop ik mijn steentje bij te dragen. Een luisterend oor voor degene met wie ik een kop thee drink, het verhaal achter een product naar buiten brengen of iemand te stimuleren creatief aan de slag te gaan. Allemaal even belangrijk. Allemaal even Bewust. Bij PLEK.

Ik hoop je te ontmoeten,

Anneke