PLEK is een ontmoetingsPLEK, een winkelPLEK, een werkPLEK, workshopPLEK en eventPLEK.

PLEK biedt diverse ruimtes te huur aan. Ben je opzoek naar een plek waar je een coachingssessie kan inplannen, vergadering kan geven, een workshop kan hosten, een boekpresentatie kan houden, of je laatste video-course kan opnemen? Dan bieden wij een oplossing!

‘Doe maar of je thuis bent’ .

Bij ons voel je je op je gemak. Dat knusse, gezellige en relaxte thuisgevoel. Een verse bos bloemen. Het zonlicht dat naar binnen schijnt. Die kringloopschat en zelfgemaakte lamp. Een gezellige pot thee of koffie staat voor je klaar. En we doen niet aan een karig koekje bij de koffie, maar zetten graag de koektrommel of een zelfgemaakt gebakje op tafel.

Onze ruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken. We willen niet het zoveelste zakelijke pand zijn waar jij je vergadering houdt. Maar juist een creatieve, huiselijke setting creëren waar jij zelf, eventueel met je gasten, kan aanschuiven.

Vanaf september is het mogelijk onze 'huiskamer' en 'eetkamer' te boeken.

PLEK ligt middenin Roermond. Met voldoende parkeergarages in de omgeving en op 5 minuten lopen van het treinstation. Om ons heen ligt gezellige horeca en voldoende bezienswaardigheden. Leuk dus om een bezoek aan PLEK te combineren met een wandelingetje door het karakteristieke centrum van Roermond of de prachtige omringende natuur.