De eetkamer

De eetkamer heeft het zelfde mooie hoge plafond en licht als de huiskamer. Deze kamer biedt wat meer privacy en is zeer geschikt voor één-op-één sessie, coaching, vergaderen in kleine kring, als flexwerkplek of voor klantenontvangst. Ben je zzp’er maar wil je je klanten niet bij je thuis ontvangen, maar wel in huiselijke sfeer, dan is het ideaal om hier je klant- of coachingsgesprek te houden. Of misschien wil je wel even met volle focus en in alle rust aan de slag voor je eigen bedrijf, maar is er thuis teveel afleiding of drukte. Hier kan je in alle rust werken. Ook kan je met een klein team terecht om samen een goed gesprek aan de keukentafel te houden. Even sparren, elkaar inspireren of een plan opstellen. Het kan allemaal.

“Schuif gezellig aan en laten we een goed gesprek hebben.”

De verse bos bloemen op tafel geeft een huiselijk gevoel. Met de goed gevulde theepot en de koekjestrommel is iedereen meteen op z’n gemak. De jampottenlamp erboven geeft een creatieve inslag en het gezellige meubilair een no-nonsense indruk. Er is ruimte en tijd om rustig te praten met elkaar.

Deze ruimte is ….vierkante meter en geschikt voor groepen tot 4 personen. De huur is inclusief wifi, koffie/thee en koekjestrommel. Vanaf 4 personen verzorgen we naar wens uitgebreidere catering. Lunch, high tea, drankjes of borrelhapjes. Informeer gerust naar de mogelijkheden.