De huiskamer.

Een heerlijke lichte ruimte met hoog plafond. Het klassieke plafondornament is een mooi contrast met de moderne lamp die voor voldoende licht in de avond zorgt. De zon schijnt door de ouderwetse glas in loodramen naar binnen en op de marmeren haardmantel staan mooie kaarsen. Doordat je op de eerste verdieping zit kan je hier in alle rust vergaderen, samenkomen of presenteren. In de zomer kun je naar wens de ramen openzetten en lijkt het alsof je buiten zit. Middenin het bruisende centrum van Roermond.

“Laten we elkaar ontmoeten en inspireren.”

Of je nu een (creatieve) workshop wil geven. Een vergadering in een unieke setting wil hosten. Een masterclass wilt organiseren of een nieuw project wil presenteren. De ruimte is geschikt voor diverse activiteiten. Je kan aanschuiven aan de lange tafels, deze kunnen ook in groepsopstelling geplaatst worden. Maar er kan ook een presentatie opstelling gemaakt worden met voldoende zitplaatsen voor publiek. De ruimte heeft een huiselijke en creatieve sfeer en het interieur is een mix van klassiek, vintage en industrieel.

De ruimte is ….vierkante meter en is geschikt voor groepen van +/- 16 personen in vergader opstelling tot 24 in presenteeropstelling. De huur is inclusief wifi, koffie/thee en koekjestrommel. Naar wens verzorgen we uitgebreidere catering. Lunch, high tea ,drankjes of borrelhapjes. Informeer gerust naar de mogelijkheden.