Bewust Goed

Cadeau's met een goed gevoel. In onze winkel verkopen we producten met een verhaal. Bewust gekozen. Want wij houden van eerlijk! Ze zijn gemaakt met liefde voor de mens, de natuur en/of het ambacht. Dit betekent dat ze fair trade, handgemaakt, vintage of duurzaam/lokaal geproduceerd zijn. Van sieraden tot notitieboekjes. Kaarten tot vazen, en van gezellige kussens tot lampen. Verwen jezelf of een ander. Wij pakken alles met liefde en aandacht voor je in.

Ook verkopen we een kleine collectie creatieve materialen. Wol om lekker mee te haken, stempels, kleurboeken en ander knutselmateriaal. Met creativiteit vertel je immers je eigen verhaal! Tijdens de workshops die wij organiseren kan je ideeën opdoen over wat je allemaal met deze materialen kunt maken. Je zal na een gezellige avond naar huis gaan met een flinke dosis inspiratie!

Merken die wij onder andere verkopen zijn; Liekeland, Imbarro, ZoDieZijn, Hella Duijs, Fair Forward, Only Natural, Jurianne Matter, Räder, EcoDesign, Bast, Studio Stift, Zinvol en Van Verre. Daarnaast presenteren wij met regelmaat een lokale held. Dit zijn creatievelingen uit de omgeving die bij ons tijdelijk een plank huren om hun eigen gemaakt moois te verkopen.