Bij PLEK hebben we een liefde voor het inpakken van cadeaus. Natuurlijk zorgen we ervoor dat gekochte presentjes uit onze winkel in een mooi papiertje de deur uit gaan. Maar wij verzorgen ook graag uw relatiegeschenken, cadeau- en kerstpakketten.

Wij hebben al voor verschillende gelegenheden en opdrachtgevers pakketten mogen samenstellen. Wisselend van presentjes voor de vrijwilligers tijdens een evenement, goodiebags bij de opening van een grote kunsttentoonstelling, tot aan kerstpakketten voor het personeel en gastenbedankjes op een bruiloft.

Een cadeaupakket van PLEK is origineel en uniek. We stemmen samen met u af wat uw wensen en uw budget is. Vervolgens maken wij een voorstel op maat, zodat u keuze heeft uit verschillende opties. Daarna steken we veel aandacht en liefde in het samenstellen en inpakken van de pakketten.KERSTPAKKET

Wilt u graag meer informatie over onze kerstpakketten? Klik dan hier!

Wij hebben diverse opties en voldoende inspiratie. Ook is het mogelijk om uw kerst een unieke invulling te geven bij PLEK. Bijvoorbeeld d.m.v. een creatieve workshop, een live shopevent voor uw medewerkers of een kerstfeest of kerststyling. Informeer gerust naar de mogelijkheden!