Creatief Café

Iedere donderdagmiddag kan je aanschuiven in ons creatief café. In ruil voor een kleine vergoeding gaan we gezellig aan de slag met bloemschikken, bakken en knutselen. Klik hier voor meer informatie en de geplande activiteiten.

Workshops en evenementen

Regelmatig organiseren wij (creatieve) workshops en evenementen. In de agenda hieronder vind je daar meer informatie over. Wij organiseren ook workshops op aanvraag bij minimaal 4 personen. Wil je dus graag op een andere datum deelnemen of met een eigen vriendinnen/collega's/zussen-groep deelnemen? Mail gerust, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een babyshower? Klik dan hier voor meer informatie. Ook organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten of teamuitjes op aanvraag. Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats bij ons in de winkel, tenzij anders vermeld. Klik voor meer informatie en prijzen op de event-naam hieronder in de agenda. Om je aan te melden of vragen hebt kan je altijd mailen naar info@erisplek.nl. Deelname aan een workshop is bevestigd na betaling via bank of bij ons in de winkel.

Agenda

Juni


Vrij. 15

Wandbordjes

Di.    19

Handlettering

Za.   23

Cultuurnacht

Di.   26

Punchneedling

Do. 28

XXL kussens

Vrij. 29

XXL plaid

Di. 3

Ibizatas of Boho opbergmand

Juli/ Augustus


September

Crazy Creatief - ZomerCursus voor Meiden

Di.   11

Handlettering

Vrij. 14

Stempels

Di.   18

Bullet Journal

Do. 20

Weven

Vrij. 21

Wandbordjes

Di.   25

Punchneedling

Do. 27

XXL plaid

Vrij. 28

XXL kussens


Info.

Alle workshops en activiteiten vinden plaats bij ‘er is PLEK’, Bakkerstraat 16 in Roermond. 

Aanmelden via een workshop kan via info@erisplek.nl of bij ons in de winkel tenzij anders vermeld.

Voor meer informatie of vragen kunt u langskomen, mailen naar bovenstaand mailadres of op onze website kijken; www.erisplek.nl.