Creatief Cafe bij 'er is PLEK'

Iedere donderdagmiddag kan je bij ‘er is PLEK’ aanschuiven in het creatief café. Gezellig kletsen met een kop koffie of thee en ondertussen lekker aan de slag. We gaan knippen, plakken, bakken, schilderen, bloemschikken, vilten en nog veel meer. Of jij jezelf creatief vind of niet, onze middagen zijn voor iedereen! Astrid helpt je waar nodig en geeft een duidelijke uitleg over wat je gaat maken.


Hou onze social media en website in de gaten voor de planning, of kom even langs in de winkel. Het is fijn als je ons van te voren even laat weten of je komt. Op die manier kunnen we rekening houden met het aantal materialen dat we moeten inkopen.


We beginnen iedere donderdagmiddag om 14.00 uur en we sluiten om 16.00 uur weer af. Deelnemen aan het creatief café kost €8,50 per keer. Maar je kan ook een strippenkaart voor 5 keer aanschaffen voor €37,50,- . Dan betaal je maar €7,50,- per keer. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Iedere week maken we weer iets anders, er zal voldoende afwisseling zijn en voor ieder wat wils.  Natuurlijk ga je met je eigen gemaakte kunstwerk naar huis.


Kom je ook aanschuiven en meedoen? Dan maken we het samen gezellig. Want samen is nu eenmaal leuker dan alleen!


Workshop Agenda Creatief Café

April

Do. 12 Bloem: Bloemstuk op zelfmeegenomen item

Do. 19 Knutsel: Bloemen van Glaswerk

Do. 26 Bloem: Bloemstuk in sigarenkistje

Mei

Do. 17 Bloem + Knutsel: Aquarium metwaterplantjes en zelfgemaakte vissen

Do. 31 Knutsel: Dromenvanger/wandhanger

Juni

Do. 7 Bloem: Kleurrijk bloemstuk

Do. 14 Knutsel: Houten bordjes met quotes

Do. 21 Bloem: Zomers bloemenspektakel

Do. 28 Knutsel: Zomerse windlichten

Juli

Do. 5 Knutsel: Stoffen vlaggen slinger

Deelname: €8,50 p.p.Aanmelden via info@erisplek.nl of facebook.