Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Je ziet ze tegenwoordig overal. Mooie, sierlijke letters. Op winkelramen, productverpakkingen, verjaardagskaartjes en in tijdschriften. Handlettering is nog steeds helemaal hip.

Wil jij ook graag leren hoe je van die mooie sierletters maakt? Vanavond gaan we aan de slag met de basis van deze ambacht. Je hoort een korte geschiedenis van de schrijfkunst en daarna gaan we aan het werk met potloden, papier, fineliners, inkt en zo meer. Na wat oefenen ga je jou eigen quote op groot formaat uitwerken en ga je naar huis met een unieke persoonlijke print.

Ook ontvang je een oefenschiftje, materialen en een inspiratieboekje zodat je thuis ook weer aan de slag kan. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers tijdens de workshop.

De workshop start om 19.00 uur en kost €35,-

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens en evt. een kleurenkaartje met wolkeuze. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.