Workshop Stempel maken

Stempels zijn erg veelzijdig. Je kan ze gebruiken om een kaartje te maken, een kledingstuk te pimpen, je eigen stationary te ontwerpen of gewoon om je agenda te versieren.

Tijdens deze workshop gaan we dan ook je eigen stempels maken. Je tekent je eigen ontwerp waarna we op twee verschillende manieren stempels gaan maken. We gaan met foam en met rubber werken. Vervolgens gaan we de stempels op verschillende manier uitproberen en maak je verschillende producten met een geheel eigen twist.

De stempels die je maakt neem je mee naar huis en je ontvangt ook een stempelkussen zodat je thuis meteen aan de slag kan. Natuurlijk schenken wij ook koffie/thee tijdens de workshop met iets lekkers erbij.

Het is handig als je van te voren al een beetje nadenkt over je stempelontwerp. Onthoud; hoe eenvoudiger de vorm en lijnen, hoe makkelijk het is om te gutsen.

De workshop start om 19.00 uur en kost €27,50. Aanmelden kan via info@erisplek.nl of bij ons in de winkel; Bakkerstraat 16 in Roermond

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens en evt. een kleurenkaartje met wolkeuze. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.