Crafty Camping! - een creatieve zomer vol workshops!

Crafty Camping!

Deze zomer is het weer natuurlijk veel te lekker om binnen te zitten, dus trekken we met onze workshops naar buiten!

Heerlijk met de blote voeten in het gras en de verfkwast in de hand. Een glaasje limonade, fluitende vogels en een tafel vol creatieve materialen.Op de camping in het avondzonnetje. Dan komt de inspiratie vanzelf.

Speciaal voor de Crafty Camping hebben we workshops bedacht die passen bij dit buitenleven. Natuurlijk kan je de gemaakte items ook gewoon binnen gebruiken, maar ze staan gewoon extra vrolijk in de tuin, op het balkon of bij je caravan.

Volg je zomerkriebels en kom meedoen tijdens de Crafty Camping!

De agenda en omschrijving van de workshops vind je hier beneden. Prijzen zijn inclusief alle materialen, frisse limonade en zomers lekkers.

De workshops zullen plaatsvinden op Camping 'van Kempenhof' in Melick. Gezellig tussen de blauwe bessenstruiken en onder de kersenboom.

Workshops beginnen om 19.30 uur en duren gemiddeld 2,5 a 3 uur. De camping is gelegen op Groenstraat 49 in Melick. Parkeren is gratis en kan op de 'oude bushaltes' op straat bij de ingang van de camping. Er is ook een fietsenstalling op de camping te vinden ter hoogte van het sanitairgebouw.

Aanmelden voor de workshops kan via info@erisplek.nl. Na aanmelding ontvang je een mail met de betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding bevestigd.


(p.s. bij minder mooi zomers weer is de workshop wel gezellig op de camping, maar dan gewoon binnen!)



Agenda!

11 Juli. Handlettering op hout €37,50

Je leert de basics van handlettering. In plaats van een poster maken we nu een quote op hout zodat jij een stoer (buiten)schilderij krijgt. Tof voor in de tuin of voor binnen aan de muur.


13. Pintherapy: Summer Garden €32,50

Deurmat, plantenhanger, zomerse lantaarn, bloempot.

We pimpen een deurmat met een vrolijk motief zodat jou bezoek meteen een zomers welkom heeft als ze bij je voordeur staan. Ook maken we een paar boho plantenhangers, helemaal hip en een makkelijke manier voor die extra kleurrijke touch in je tuin. In die hanger komt natuurlijk een vrolijke bloempot om die geraniums eruit te laten knallen! Een zomerse lantaarn voor de romantische avondjes mag absoluut niet ontbreken. Alles bij elkaar een totaalpakket om jou tuintje/balkon/caravan te voorzien van een echte zomerse vibe!


21. Ibizatas €37,50

Een vrolijke ibizatas! We gaan aan de slag met verf, lint en kralen. We decoreren met deze materialen een rieten tas. Perfect voor een dagje strand, picknick in het park of slenteren over een franse markt.


25. DIY: Zomerse tuinslinger €27,50

Heerlijk buiten genieten deze zomer wordt extra gezellig met een vrolijke tuinslinger. Uit allerlei verschillende vrolijke stoffen gaan we een slinger maken waarmee jij je tuin dat extra vakantiegevoel geeft! Gezellig tijdens tuinfeestjes, voor aan de luifel van je caravan of mee op de picknick. En het maakt niet uit als hij een keertje nat regent, hij droogt vanzelf weer in de zon!


28. Dromenvanger €32,50

Een mooie dromenvanger voor aan je (tuin)muur. Dat geeft een instant ibiza-gevoel. Dat echte vakantiegevoel in je eigen achtertuin. Lekker boho:  slippers aan, een cocktail in je hand en het plaatje is compleet!


1 Augustus. DIY: Picknicklaken stempelen €27,50

Heerlijke lange zomerdagen op het strand, in het park of gewoon je eigen achtertuin. Lekker op een kleedje genieten van het weer en de zon op je gezicht. Vandaag gaan we een laken omtoveren tot een hip zomers kleed waar jij bij iedere picknick punten mee scoort.


4. Pintherapy: Summer Dinner €32,50

Dienblad, marble glazen, regenboog linnen, servetsteen/naamstenen.

Heerlijk die lange zomerdagen. ’s Ochtends vroeg een ontbijtje in de zon. Die buitenlunch geeft dat echte vakantiegevoel en ’s avonds blijf je nog uren natafelen en genieten van de warme lucht en het buitenleven. Je tafel kleden we extra zomers aan met vrolijk tafellinnen, en kleurrijke drinkglazen met een hippe marble-look. Die serveer je natuurlijk op je vrolijke dienblad. Om ervoor te zorgen dat de servetten niet wegwaaien en als extra touch tijdens het diner beschilderen we een aantal stenen om die zomerse tafelschikking compleet te maken.


8. Ibizatas €37,50

Een vrolijke ibizatas! We gaan aan de slag met verf, lint en kralen. We decoreren met deze materialen een rieten tas. Perfect voor een dagje strand, picknick in het park of slenteren over een franse markt.


11. Windgong/suncather €27,50

Oh dat heerlijke zomerse briesje! We maken vandaag een mooie hanger voor in de tuin. Je kan kiezen om er een windgong van te maken voor heerlijk bamboe-geklingel. Of een hanger van kralen, veren en lint. Het zal je tuin of balkon meteen opfleuren!


15.Handlettering op Hout €37,50

Je leert de basics van handlettering. In plaats van een poster maken we nu een quote op hout zodat jij een stoer (buiten)schilderij krijgt. Tof voor in de tuin of voor binnen aan de muur.


Volg je zomerkriebels en meld je snel aan via info@erisplek.nl!