Workshop Bullet Journaling

Workshop Bullet Journaling

Start 2018 georganiseerd en vol goede moed! Hou je afspraken, je doelen, je lijstjes en je mooiste herinneringen bij in een Bullet Journal!

Bullet Journals: je ziet ze tegenwoordig in bijna iedere boekenwinkel liggen. Maar wat zijn dat nu eigenlijk voor rare notitieboekjes met puntjes-papier?

Tijdens deze workshop leg ik je precies uit wat een Bullet Journal is en hoe je aan je eigen Journal kan beginnen. Want ja, dat wil je!

Bullet Journaling is een manier om je agenda, je to do lijsten en al je andere losse notities/ schetsjes/boodschappenlijstjes e.d. bij te houden in 1 boek. Zonder het overzicht te verliezen! Je maakt je eigen 'agenda' en notitieboek in één. Zo hoef je nog maar 1 notitieboekje in je tas mee te nemen i.p.v. allemaal verschillende omdat niet alles in je agenda past en je werktafel vol ligt met losse post-its. Hartstikke handig en overzichtelijk.

En iedereen kan het! Omdat je een Bullet Journal precies zo kan maken dat het past bij jou situatie en behoeftes, eindig je altijd met het perfecte Journal. Of je nu houdt van overzicht, rust en duidelijkheid, of dat je meer het type bent dat haar agenda volklad met doodles en grappige wetenswaardigheden. Het kan allemaal!

Tijdens de workshop geef ik uitleg over wat een Bullet Journal is, waarom het handig is, welke vormen/types er zijn en neem ik je mee bij het stap voor stap vormgeven van een Bullet Journal. Je krijgt heel veel voorbeelden te zien en je gaat op oefenpapier aan de slag om zelf te ontdekken wat het beste bij jou past. We gebruiken allerlei verschillende pennen, stiften, tools en tips. Ook krijg je van mij tips over het ideale Bullet Journal en waar je dit koopt.

Op het einde van de avond ga je naar huis met bakken vol tips, maar vooral de juiste kennis om zelf aan de slag te gaan om jou ideale Journal op te zetten.

Kosten: €32, 50 incl. alle materialen, koffie/thee en lekkers.

Aanmelden kan via info@erisplek.nl of in onze winkel, Bakkerstraat 16, Roermond

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.