Workshop Ibizatas of Boho opbergmand

Met deze workshop verkeer je meteen in zomerse sferen! Pasteltintjes of knalkleuren, frivole randjes, gezellige pompoms en kleurrijke kraaltjes.Je wordt er automatisch vrolijk van! Je kan kiezen tussen het maken van een Ibizatas of een bohemian opbergmand.

We gaan aan de slag met allerlei lintjes, kralen, bandjes, kantjes, verf en stofjes. Je maakt zelf pompoms en tassels om je tas of mand mee te versieren. Tover met verf en sjablonen de mooiste creaties tevoorschijn of borduur met gekleurd garen leuke patronen. Jij steelt de show deze zomer! Neem je tas mee naar de markt of fleur je woonkamer op met een hippe mand.

Je kan tijdens de workshop kiezen voor tussen het maken van een mand of tas. De mand die we gaan decoreren is van rotan en heeft een vouwlijn, zodat je hem als mand met of zonder hengsels kan gebruiken. Daarnaast kan je kiezen tussen een palmblad tas met lange of korte hengsels. De voorkeur geef je voor de workshop aan bij je aanmelding.

p.s. Afhankelijk van het weer en het aantal aanmeldingen werken we lekker buiten in de tuin.

De workshop start om 19.00 uur en kost €35,- p.p. De workshopprijs is inclusief 1 mand of 1 tas, alle materialen, koffie/thee en lekkers.

Om je aan te melden voor deze workshop kan je een mail sturen naar info@erisplek.nl o.v.v. de datum waarop jij graag zou willen deelnemen. Je ontvangt dan van ons de betaalgegevens. Pas na betaling is je deelname bevestigd. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor de workshop brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Workshops gaan door bij ten minste 4 aanmeldingen. Bij annulering vanuit onze kant plannen we een vervangende datum in overleg.