Workshops en evenementen

Regelmatig organiseren wij (creatieve) workshops en evenementen. In de agenda hieronder vind je daar meer informatie over. Wij organiseren ook workshops op aanvraag bij minimaal 4 personen. Wil je dus graag op een andere datum deelnemen of met een eigen vriendinnen/collega's/zussen-groep deelnemen? Mail gerust, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een babyshower? Klik dan hier voor meer informatie . Ook organiseren we regelmatig vrijgezellenfeesten of teamuitjes op aanvraag. Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats bij ons in de workshopruimte boven de winkel, tenzij anders vermeld. Houd er rekening mee dat deze ruimte zich op de eerste verdieping bevind en alleen toegankelijk is per trap. Klik voor meer informatie en prijzen op de event-naam hieronder in de agenda. Om je aan te melden of vragen hebt kan je altijd mailen naar info@erisplek.nl. Deelname aan een workshop is bevestigd na betaling via bank of bij ons in de winkel.

Agenda

Juli


Vrijdag 5

Wandbordjes

Vrijdag 12

Flowercrown

Vrijdag 19

PunchneedleSeptember


Dinsdag 10

Flowercrown

Vrijdag 13

XXL plaid

Dinsdag 17

Bullet Journaling

Vrijdag 20

Punchneedle

Dinsdag 24

Wandkleed weven

Vrijdag 27

Wandbordjes schilderenOktober


Dinsdag 1

Macramé

Vrijdag 4

XXL Poef


Info.

Alle workshops en activiteiten vinden plaats bij ‘er is PLEK’, Bakkerstraat 16 in Roermond.

Aanmelden via een workshop kan via info@erisplek.nl of bij ons in de winkel tenzij anders vermeld.

Voor meer informatie of vragen kunt u langskomen, mailen naar bovenstaand mailadres of op onze website kijken; www.erisplek.nl.